Ο Φετφατζίδης με τη φανέλα του Άρη
Η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Φετφατζίδη με την κιτρινόμαυρη φανέλα του Άρη
Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι εδώ και λίγη ώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά τη διευθέτηση των λεπτομερειών για το συμβόλαιό του, θα πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα. Ο Φέτφα φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας και σε λίγο θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Κάπως έτσι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τελευταίο μεταγραφικό σίριαλ για την ΠΑΕ Άρης που επιδόθηκε σε μπαράζ ενίσχυσης με σκοπό να δυναμώσει την ομάδα και να δώσει ένα όσο το δυνατό πληρέστερο ρόστερ στον Σάββα Παντελίδη, με σκοπό να ολοκληρωθεί θετικά το τελευταίο τρίτο της σεζόν που απομένει, με τον Άρη να τερματίζει όσο γίνεται ψηλότερα.
- «Το MTV ήταν σαν την Καμπούλ. Κορίτσια που έπιναν τεκίλα, υπάλληλοι που διακινούσαν κοκαΐνη, πυρκαγιές στα γραφεία»
- Χρέη στον ΕΦΚΑ: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι εισπρακτικές – Σ’ αναμμένα κάρβουνα οι μικροοφειλέτες
- Έτοιμοι για γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες, εντείνουν την πίεση στο Μαξίμου – Με τα τρακτέρ στα δικαστήρια Λάρισας σήμερα
- «Ζω από θαύμα για ακόμη μία φορά»: Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Άρης Μουγκοπέτρος
- Καλογερόπουλος: «Ήταν κόκκινη το μαρκάρισμα στον Τσικίνιο – Έπρεπε να δοθεί πέναλτι για χέρι του Ράτσιτς»
- Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
