«Ο Ντέιβις δεν είναι πρόεδρος των ΗΠΑ που θέλει να ρίξει κυβέρνηση»
Ο Κέβιν Ντουράντ των Γουόριορς πήρε θέση για την απόφαση του Άντονι Ντέιβις να ζητήσει ανταλλαγή από τους Πέλικανς και υπερασπίστηκε τον Αμερικανό σούπερ σταρ
Πολύ ντόρος έχει γίνει στο ΝΒΑ από την ώρα που βγήκε η είδηση πως ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε ανταλλαγή από του Πέλικανς. Τα σενάρια είναι πολλά, τα σχόλια επίσης, ενώ θέση πήρε για την απόφαση του «φρύδια» και ο Κέβιν Ντουράντ.
Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς υπερασπίστηκε τον Ντέιβις για την απόφαση του τονίζοντας πως δεν είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ που θέλει να ρίξει την κυβέρνηση.
«Ο Άντονι Ντέιβις θέλει να παίξει μπάσκετ κάπου αλλού. Δεν είναι πρόεδρος των ΗΠΑ που θέλει να ρίξει την κυβέρνηση. Πρόκειται απλά για μπάσκετ και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να αποφασίζουν αυτό που θέλουν να κάνουν οι ίδιοι. Έχουμε λίγο καιρό στο σπορ, οπότε γιατί να μην κάνουμε αυτό που θέλουμε;», υποστήριξε ο άσος των πρωταθλητών.
Φέτος ο «Brow» έχει αγωνιστεί σε 41 παιχνίδια με την ομάδα του Άλβιν Τζέντρι, έχοντας κατά μέσο όρο 29,3 πόντους, 13,3 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ σε 37,0 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή