Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε και επίσημα να αποχωρήσει

Ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε και επίσημα να αποχωρήσει

Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης τοποθετήθηκε επίσημα επί του θέματος και έκανε γνωστό ότι οι ατζέντηδες του Ντέιβις ζήτησαν την ανταλλαγή του, ώστε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα

Οι φήμες περί αποχώρησης του Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς είχαν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, με τον κορυφαίο Αμερικανό δημοσιογράφο Άντριαν Βοϊναρόφσκι να αποκαλύπτει το θέμα.

Οι πληροφορίες λοιπόν ήθελαν τον «φρύδια», μέσω των μάνατζερ του, να ζητάει την ανταλλαγή του σε άλλη ομάδα, ενημερώνοντας μάλιστα ότι δεν προτίθεται να υπογράψει ανανέωση συμβολαίο αν και όποτε αυτή υπήρχε.

Τα τελευταία νέα επιβεβαιώνουν απολύτως τις παραπάνω… φήμες. Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι με «τιτίβισμα» στο προσωπικό του twitter αποκάλυψε την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας της Νέας Ορλεάνης. Οι «πελεκάνοι» στην τοποθέτησή τους, αφού πρώτα τόνισαν ότι πρωταρχικός στόχος του franchise είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, έκαναν γνωστό ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στα «θέλω» του 25χρονου σούπερ σταρ.

Ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να υποκύψουν στα… παιχνίδια των μάνατζερ και θα προχωρήσουν το θέμα της ανταλλαγής του Ντέιβις όπως εκείνοι κρίνουν καλύτερο για τον οργανισμό. Οι πρώτες ομάδες που φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι οι Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς και οι Νικς.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024