Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Δώνης για τη ρεβάνς

Ο 24χρονος χαφ έχει πρόβλημα στη δεξιά γάμπα και την Τετάρτη θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στη ρεβάνς κυπέλλου με τη Λαμία.

Το να παραταχθεί πλήρης ο Παναθηναϊκός σε έναν αγώνα φαίνεται ότι δεν είναι γραφτό φέτος. Ο Κουρμπέλης μπορεί να γύρισε στις προπονήσεις και να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τη ρεβάνς κυπέλλου με τη Λαμία, αλλά προέκυψε πρόβλημα με τον γιο του 49χρονου τεχνικού του «τριφυλλιού».

Ο νεαρός μέσος στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία δέχθηκε χτύπημα στην δεξιά γάμπα και σήμερα το μεσημέρι έκανε υπερηχογράφημα στο νοσοκομείο «Υγεία». Τα αποτελέσματα έδειξαν αιμάτωμα στην έσω κεφαλή του γαστροκνήμιου.

Ο Δώνης θα ξεκινήσει φυσικοθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Είναι αμφίβολος, λοιπόν, για το ματς, ενώ αν δεν προκύψει πάλι πρόβλημα με τον Κουρμπέλη, λογικά θα μείνει στον πάγκο και στα χαφ θα παίξουν ο αρχηγός με τον Κάτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τη «γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας καταγγέλει ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας

Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας αξιώνει τα κράτη μέλη του «ν’ ασκήσουν διπλωματικές, πολιτικές και νομικές πιέσεις» κατά του Ισραήλ, καταγγέλλοντας τη γενοκτονία που διαπράττει στη Λωρίδα της Γάζας

Σύνταξη ΙΝ

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας εναντίον πολιτικών και κομμάτων στη Γερμανία

Εκτακτη διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των κρατιδιακών της Γερμανίας για τα μέτρα προστασίας των πολιτικών ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Σύνταξη ΙΝ

Έχουμε καταλήξει σε μια συγκεκριμένη φόρμουλα για τη συμφωνία λέει η Χαμάς

Παρότι το Ισραήλ δεν απάντησε στα σημεία που έθεσε η Χαμάς, οι οργανώσεις έκαναν πίσω στον τερματισμό του πολέμου από το πρώτο στάδιο και θα τον δεχθούν και στο δεύτερο στάδιο της συμφωνίας.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007