Κιλπάτρικ: Εξήρε Πιτίνο και κόσμο ΠΑΟ, τον καθυστέρησε η Μέρκελ!
Ο αμερικανός γκαρντ Σον Κιλπάτρικ έφτασε στην Αθήνα, αποθέωσε τον Ρικ Πιτίνο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού και έθεσε ως στόχο να κερδίσει τίτλους - Καθυστέρησε να παραλάβει τις αποσκευές του, λόγω... Μέρκελ
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) ο NBAer Σον Κιλπάτρικ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Ελ Βενιζέλος» μαζί με την οικογένειά του και με πολλές αποσκευές, αφού θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.
Ο Αμερικανός χρειάστηκε μάλιστα να περιμένει αρκετή ώρα μέχρι να πάρει τις βαλίτσες και να περάσει από τους απαραίτητους ελέγχους, επειδή την ίδια ώρα αναχωρούσε από την Ελλάδα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ!
Στις δηλώσεις του ο Κιλπάτρικ εξήρε τον κόουτς Ρικ Πιτίνο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση τίτλων.
Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του:
-Για την απόφασή του: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός. Έχει απίστευτο κόσμο. Δεν το βλέπεις ποτέ αυτό. Ήθελα αυτή την ευκαιρία. Θέλω να παίξω γι’ αυτό τον κόσμο και με αυτούς τους συμπαίκτες. Είναι σημαντικό για εμένα».
-Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι σπουδαίος προπονητής. Αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ήρθα εδώ. Δεν περιμένεις κάθε μέρα έναν τέτοιο προπονητή θρύλο να σε καλεί στην ομάδα του. Μόλις με κάλεσε, του είπα: «έρχομαι». Ο πρώην προπονητής μου ο Μικ Κρόνιν που είπε ότι θα το αγαπήσω».
-Για την Ευρωλίγκα: «Έβλεπα ματς καθώς ερχόμουν εδώ. Εδώ οι ομάδες παίζουν μαζί, δείχνουν χαρακτήρα. Θα με βοηθήσει αυτό όταν επιστρέψω στις ΗΠΑ».
-Για το παιχνίδι του: «Είμαι λίγο διαφορετικός. Μπορώ να σουτάρω και να σκοράρω. Μπορεί να βοηθήσει αυτό το στυλ παιχνιδιού».
-Για τις προσδοκίες που υπάρχουν: «Βγαίνω και παίζω. Όταν βάζεις προσδοκίες, βάζεις και όρια στον εαυτό σου. Θέλω να βοηθήσω τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου».
-Για τους στόχους του: «Θέλω να πάρω τίτλους. Χρειαζόμαστε δουλειά για να φτάσουμε εκεί. Όσο δουλεύεις, βελτιώνεσαι. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».
-Για τη φυσική του κατάσταση: «Είμαι πολύ καλά. Ποτέ δεν είχα ερωτηματικό γι’ αυτό. Θα συνεχίσω. Έκανα προπονήσεις όλο το καλοκαίρι. Θέλω να πάνε όλα καλά».
-Για το αν θα παίξει σύντομα: «Το ελπίζω. Θα ήθελα να παίζω σήμερα».
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες από κεραυνό σε διαδήλωση υποστηρικτών του Μπολσονάρου
- Κοντά σε νέα εποχή η Λίβερπουλ: «Απολύεται ο Σλοτ, τον αντικαθιστά ο Αλόνσο»
- Λέπρα: Όχι απλώς υπάρχει, αλλά πρέπει να τύχει περισσότερης προσοχής
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Είμαι θυμωμένη, αλλά δεν έχω ευχηθεί το κακό κανενός – Δικαιοσύνη ζήτησα
- Σέρρες: Σε αναστολή καθηκόντων η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή – «Σοβαρή διοικητική παράβλεψη» λέει το υπουργείο Παιδείας
- Μπενίτεθ: «Αξίζαμε να νικήσουμε»


