
Κατευθείαν στο παρκέ ο Τζέιμς
Το μεσημέρι πάτησε το πόδι του στη χώρα μας και το απόγευμα προπονήθηκε με την ΑΕΚ ο Ντελρόι Τζέιμς.
Ο Ντελρόι Τζέιμς πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη (03/01) λίγες ώρες αφότου ήρθε στη χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Κιτρινόμαυρους.
Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ συμφώνησε με την Ένωση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ανακοινώθηκε και σήμερα το μεσημέρι ήρθε στην Ελλάδα.
Δεν έχασε μάλιστα ώρα, αφού το απόγευμα έκανε την πρώτη του προποπόνηση με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων ώστε να τεθεί στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Κάρικ
- Στο φως όσα κατέθεσε ο Χάουαρντ Λάτνικ: Τρεις φορές συνάντησε τον γείτονά του, Τζέφρι Έπσταϊν, είπε
- Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Πρίφτης (pic)
- «Βγήκα από το σπίτι μου και είδα διαμελισμένο το σώμα της»: Μαρτυρία στο in για το τροχαίο στα Πατήσια
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε


