Sold out το Νότιγχαμ – Λιντς μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα
Οι οπαδοί της Νότιγχαμ εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πρωτοχρονιάς με την πρωτοπόρο Λιντς για την 26η αγωνιστική της Championship
Τη συμπαράσταση 30.000 οπαδών της θα έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ στον εντός έδρας αγώνα της Πρωτοχρονιάς με την Λιντς, για την 26η αγωνιστική της Championship.
Οι Ρεντς δίνουν μάχη για την άνοδό τους στη Πρέμιερ Λιγκ και οι φίλαθλοί της στέκονται έμπρακτα δίπλα στον Αϊτόρ Καράνκα και τους παίκτες του, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια για τη μεγάλη αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Λιντς.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ το απόγευμα της Δευτέρας, μια εβδομάδα πριν τον αγώνα (1/1), εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για το μεγάλο ματς της Πρωτοχρονιάς.
Οι οπαδοί της εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» και το «Σίτι Γκράουντ» θα είναι κατάμεστο. Τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα των Παναγιώτη Ταχτσίδη και Καρίμ Ανσαριφάρντ, η οποία τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση με 35 βαθμούς και απέχει μόλις 3 πόντους από την 6η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ.
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
