Στη Γλυφάδα παρουσία Μελισσανίδη η γιορτή της ΑΕΚ
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παραβρεθεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ την Παρασκευή 21/12 - Μία επιπλέον έρα άδεια για τους παίκτες, μετά την αναβολή της 15ης αγωνιστικής
Η ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής (21/12) έχει προπόνηση, αλλά λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος μετά την επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης χορήγησε μία επιπλέον μέρα άδεια στους ποδοσφαιριστές του (την Κυριακή) για τα Χριστούγεννα.
Εν τω μεταξύ, αύριο το βράδυ (21/12) σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ θα βρίσκεται στη Γλυφάδα, όπου στο «ARK» θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο και παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη η χριστουγεννιάτικη γιορτή.
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο


