Σαλάχ: Κορυφαίος Αφρικανός για το 2018
Για δεύτερη σερί χρονιά ο διεθνής αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου αφρικανού ποδοσφαιριστή
Ακόμα μια ατομική διάκριση για τον Φαραώ της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ, που αναδείχθηκε κορυφαίος αφρικανός ποδοσφαιριστής για το 2018, κατακτώντας το εν λόγω βραβείο για δεύτερη σερί χρονιά.
Ο 26χρονος επιθετικός που κατέκτησε και το βραβείο του κορυφαίου της Premier League με τα 44 γκολ του βοήθησε τα μέγιστα στη περσινή πορεία των Reds μέχρι τον τελικό του Champions League, ενώ ήταν και ο μεγάλος ήρωας της εθνικής του ομάδας που κατάφερε να φτάσει σε τελικά Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια.
«Είναι σπουδαίο συναίσθημα να κερδίζω το βραβείο για δεύτερη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να το κερδίσω και του χρόνου!» δήλωσε ο ίδιος μετά την απονομή.
- Σημανδράκος: Ολοι οι υπουργοί ήξεραν για τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ζητούσαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία
- Η Εθνική αναχώρησε για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου με ελπίδες για μετάλλια
- ΠΑΣΟΚ: Μετά την κατάθεση Σημανδράκου, θα συνεχίσει η κυβέρνηση να καλύπτει τον Αυγενάκη;
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου





