
Η ΑΕΚ το 2008 η τελευταία που νικούσε 3-0 στο ημίχρονο στην Τούμπα
Σχεδόν δέκα χρόνια μετά το ματς με την ΑΕΚ για την Superleague, τη σεζόν 2007-2008, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 0-3 στην έδρα του, από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Άσχημη βραδιά η χθεσινή για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε (1-3) από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Το 3-0 υπέρ των Λευκορώσων εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες του Δικεφάλου για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Κάτι αντίστοιχο, όσον αφορά το σκορ, είχαν να βιώσουν στην Τούμπα από τη σεζόν 2007-2008, όπου η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο χάρη σε γκολ των Παπασταθόπουλου (20′), Μπλάνκο (23′) και Λυμπερόπουλου (25′) με την ομάδα του Φενάντο Σάντος να δέχεται και τέταρτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Μοχάμεντ Καλόν για το τελικό 4-0.
- Σεισμός Κρήτη: Η εκτίμηση Χουλιάρα για τη σεισμική ακολουθία
- Τα σνακ που χαρίζουν ενέργεια (πριν την προπόνηση)
- Προς κατάργηση η προσωρινή σύνταξη
- Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
- Πως το παρελθόν επηρεάζει τις σχέσεις μας


