
Οι σίγουροι, οι μετέωροι και ο φευγάτος
Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε πώς σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συμβολαίων, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την κούπα. Αλλά τα θέματα υπάρχουν και θα λυθούν.
Ούτε πάγωσαν, ούτε υπάρχει, διαφορά με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Η πλευρά του Δικέφαλου έχει ακούσει το τι ζητάνε οι ποδοσφαιριστές και λίαν συντόμως θα αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιους θα ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα τρία χρόνια. Αυτό που προέχει για τους Ασπρόμαυρους είναι οι αναμετρήσεις που έρχονται για το πρωτάθλημα και φυσικά το Europa League.
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα
- Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων για τα αδέσποτα ζώα – Τι μπορείτε να κάνετε, αν αδιαφορούν οι φορείς
- Κρήτη: Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο – 20χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά

