Λοβέρν: «Λατρεύω τον Ομπράντοβιτς ακόμα και όταν θυμώνει μαζί μου»

Την συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε ο Τζόφρι Λόβερν, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπαρτσελόνα.

Χαρούμενος για την νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ο Τζόφρι Λοβέρν σε δηλώσεις που παραχώρησε, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πιο αναλυτικά, ο Γάλλος σέντερ τόνισε: «Πραγματοποιήσαμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια έως τώρα στην σεζόν. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών μας, ωστόσο καταφέραμε να παίξουμε αρκετά καλά. Είμαι πολύ υπερήφανος με την εμφάνισή μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και για το γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε με επέλεξε να είμαι μέλος στο ρόστερ της.

Λατρεύω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου ακόμη και όταν θυμώνει μερικές φορές μαζί μου. Είμαι ενθουσιασμένος που παίζω ξανά μπάσκετ μ’ αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Πώς σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι και άλλους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ρώσοι πράκτορες φαίνεται να προόριζαν ως «δώρο» ορκωμοσίας στον Βλαντίμιρ Πούτιν τη δολοφονία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλων Ουκρανών αξιωματούχων.

Σύνταξη ΙΝ

«Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση» - Την ξυλοκόπησε και τη βίασε ο σύζυγός της δίνοντάς της υπνωτικά

Είναι η τρίτη φορά που η γυναίκα κατήγγειλε την βάναυση συμπεριφορά του συζύγου της, ο οποίος εξαφανίστηκε για να μη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύνταξη ΙΝ

Πέθανε η σταρ του Grease Susan Buckner

Η Susan Buckner, περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Patty Simcox στο επιτυχημένο μιούζικαλ Grease, πέθανε στα 72 της χρόνια.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007