Ο Ζακ ΛεΝτέι πραγματοποίησε εμφάνιση… ζωής κόντρα στη Μπουντούτσνοστ, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στο εντυπωσιακό 92-70 επί των Μαυροβούνιων.

Μάλιστα, οι 42 βαθμοί που πιστώθηκε ο Αμερικανός στο σύστημα Index αποτελούν ιστορικό υψηλό στην ιστορία των Ερυθρόλευκων στη Euroleague! Ο ΛεΝτέι ήταν εκπληκτικός, καθώς σε 21:16 που έμεινε στο παρκέ, πέτυχε 28 πόντους με 7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 8/9 βολές, κατέβασε 9 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και κέρδισε 8 φάουλ!

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού στο index ήταν οι 41 βαθμοί. Τόσους πιστώθηκε ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας στο ματς κόντρα στην Πρόκομ στις 21/11/07, ο Άντρια Ζίζιτς απέναντι στη Μακάμπι στις 5/1/06 και ο Μαρκί Πέρι κόντρα στην Τσιμπόνα στις 6/1/05.

Από κει και πέρα ο Ζακ ΛεΝτέι έσπασε τα περισσότερα ατομικά του ρεκόρ στη Euroleague με την υποσημείωση βέβαια ότι η καριέρα του σε αυτή τη διοργάνωση είναι σύντομη. Σημαντικότερο είναι αυτό της παραγωγικότητας, καθώς με τους 28 πόντους που σημείωσε, το διπλασίασε! Το προηγούμενο ήταν οι 14 πόντοι που είχε πετύχει κόντρα στη Χίμκι.