Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφα ο Αγραβάνης
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο έλληνας φόργουορντ βάζει υποψηφιότητα… επιστροφής στην αγωνιστική δράση στο ματς του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο
Περίπου 11 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τη ρήξη χιαστών, ο Δημήτρης Αγραβάνης νιώθει έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ. Ο Έλληνας φόργουορντ πατάει πολύ καλά στα πόδια του, εδώ και καιρό έχει μπει στις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων και σιγά σιγά προετοιμάζεται για να μπει και πάλι στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο εφιάλτης πέρασε για τον Αγραβάνη, ο οποίος μάλιστα μπορεί να αγωνιστεί και απέναντι στον Πανιώνιο την Δευτέρα στο ΣΕΦ. Είναι καθαρά στην ευχέρεια του προπονητή του, ο οποίος δεν πρόκειται να τον πιέσει, αν και τον υπολογίζει πολύ για την συνέχεια και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά στο 4-5 και να καλύψει τις όποιες… τρύπες υπάρχουν στους ψηλούς του Ολυμπιακού.
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν


