Καθαρό «βρώμικο»
Ανοίγουµε το ψωµάκι στη µέση, βάζουµε πρώτα τα καραµελώµενα κρεµµύδια, ύστερα το καρότο και το λουκάνικο και τέλος τη µουστάρδα και την κέτσαπ
Yλικά
(για 2 άτοµα)
4 λουκάνικα, τύπου Φραγκφούρτης
4 µακρόστενα ψωµάκια για hot dog
2 καρότα
4 ξερά κρεµµύδια, καθαρισµένα
5 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. ξίδι, µπαλσάµικο
µουστάρδα Dijon
κέτσαπ
Διαδικασία
Κόβουµε τα κρεµµύδια σε πολύ λεπτές φέτες. Σε ρηχή κατσαρόλα, ρίχνουµε το λάδι και αµέσως µετά τα κρεµµύδια. Τα µαγειρεύουµε σε πολύ χαµηλή φωτιά, µέχρι να µαλακώσουν αρκετά. Προσθέτουµε τη ζάχαρη, το ξίδι, µια πρέζα αλάτι και µαγειρεύουµε για λίγο ακόµη.
Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνουµε µπόλικο νερό και αφήνουµε τα λουκάνικα να βράσουν σε χαµηλή φωτιά για 10 λεπτά. Καθαρίζουµε τα καρότα και τα περνάµε από τον τρίφτη.
Ανοίγουµε το ψωµάκι στη µέση, βάζουµε πρώτα τα καραµελώµενα κρεµµύδια, ύστερα το καρότο και το λουκάνικο και τέλος τη µουστάρδα και την κέτσαπ.
Πηγή: Γευσιγνώστης
- «Βόμβα» στη Γιουνάιτεντ από τον Φερνάντες: «Δεν ξέρω αν θα μείνω…»
- Όπου φύγει – φύγει: Κορυφώνεται η πασχαλινή έξοδος – Καθυστερήσεις στις εθνικές οδούς
- Οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας τον Μάιο
- Κριάρι… τα βάζει με λεκάνη και γίνεται viral (βίντεο)
- Βεγγαλικά και Πάσχα: Πώς θα συμπαρασταθείτε στους κροτοφοβικούς σκύλους
- Δυτική Ελλάδα: Την απείλησε με κατσαβίδι και τον χαστούκισε – Εννέα συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία