Το πέναλτι που αρνήθηκε ο Σέζος στον Ολυμπιακό
Στο 91’ υπήρχε παράβαση εντός περιοχής και πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά ο Αθανάσιος Σέζος, διαιτητής της αναμέτρησης, δεν έδωσε τίποτα.
Στο 91’ της αναμέτρησης ΟΦΗ – Ολυμπιακός, οι ερυθρόλευκοι που ήταν πίσω στο σκορ και πίεζαν, είδαν τον διαιτητή Σέζο να μη δίνει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι εντός περιοχής, από αμυντικό των γηπεδούχων.
Στο λεπτό αυτό ο Νάτχο σούταρε δυνατά εντός περιοχής και ο Ποτουρίδης έβαλε τα χέρια μπροστά από το σώμα του και σταμάτησε την μπάλα. Όπως θα δείτε υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα στη φάση αυτή στους ερυθρόλευκους.
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)

