Έμερι: Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Λέστερ, τονίζοντας πως οι Κανονιέρηδες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης

Χαλαρός και σίγουρος πως η Άρσεναλ χρειάζεται πολλή δουλειά για να κατακτήσει τον τίτλο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι ενόψει Λέστερ, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά θέματα προς βελτίωση στους κανονιέρηδες.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος τεχνικός ήταν «προσγειωμένος» στη συνέντευξη Τύπου, θεωρώντας κάπως υπερβολική την αντίδραση του κόσμου και τα όνειρα για πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν συμφωνώ απόλυτα με την αντίδραση του κόσμου μας. Νομίζω πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Για παράδειγμα ο αγώνας με την Φούλαμ ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, όμως στο πρώτο ημίχρονο σκέφτηκα πως μπορούσαμε καλύτερα» δήλωσε αρχικά ο Έμερι, και πρόσθεσε:«Για εμένα τώρα το πιο σημαντικό είναι να μην προτρέχουμε. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος όπως και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα σε αυτά τα έξι νικηφόρα αποτελέσματα».

Για να καταλήξει: «Χρειαζόμαστε να μείνουμε κοντά στη βαθμολογία με τις καλύτερες ομάδες ομάδες του πρωταθλήματος. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πώς η κλιματική αλλαγή «κλέβει» την ανάσα;

Τα δεδομένα επιστημονικών ερευνών για τις προεκτάσεις της κλιματικής αλλαγής και της καταστροφής του περιβάλλοντος στον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και πολλές δεκαετίες

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007