ΑΕΚ: Διέθεσε 2.100 εισιτήρια για Μπάγερν
Η Ένωση διέθεσε 2.100 εισιτήρια για το ματς στο Μόναχο μέσα σε μιάμιση ώρα
Με το που βγήκαν σε κυκλοφορία εξαντλήθηκαν. Ο λόγος για τα εισιτήρια του αγώνα Μπάγερν – ΑΕΛΚ που διατέθηκαν μέσω διαδικτύου στους φίλους της Ένωσης, καθώς διατέθηκαν 2.100 εισιτήρια σε μιάμιση ώρα.
Για το επόμενο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο, ήδη ξεκίνησε ο… πανικός! Σήμερα το μεσημέρι, μέσα σε 1,5 ώρα τελείωσαν τα 2.100 εισιτήρια που τέθηκαν στη διάθεση των οπαδών για ηλεκτρονική αγορά, ενώ τα υπόλοιπα από τα 3.500 που πήρε η ΠΑΕ έχουν κρατηθεί για ανάγκες του συλλόγου και των οργανωμένων εκδρομών οπαδών.
Ετσι, αναμένεται τουλάχιστον 3.500 οπαδοί της ΑΕΚ να είναι το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου στην «Αλιάνζ Αρίνα» για ένα ιστορικό παιχνίδι κόντρα σε ένα μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης.
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του
- Οι βουλευτίνες της Ιαπωνίας αγωνίζονται για περισσότερες τουαλέτες – Δύο καμπίνες, 73 γυναίκες, μια μεγάλη ουρά
- New Year, New You: Τα gadgets και οι συνήθειες που θα απογειώσουν το 2026
- Kara Robinson: Κατάφερε να ξεφύγει από έναν serial killer και βοήθησε στην εξιχνίαση τριών φόνων του
- Ανόητος ο Πούτιν; Γιατί οι Ρώσοι άφησαν όρθιες τις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας





