ΑΕΚ: Διέθεσε 2.100 εισιτήρια για Μπάγερν
Η Ένωση διέθεσε 2.100 εισιτήρια για το ματς στο Μόναχο μέσα σε μιάμιση ώρα
Με το που βγήκαν σε κυκλοφορία εξαντλήθηκαν. Ο λόγος για τα εισιτήρια του αγώνα Μπάγερν – ΑΕΛΚ που διατέθηκαν μέσω διαδικτύου στους φίλους της Ένωσης, καθώς διατέθηκαν 2.100 εισιτήρια σε μιάμιση ώρα.
Για το επόμενο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο, ήδη ξεκίνησε ο… πανικός! Σήμερα το μεσημέρι, μέσα σε 1,5 ώρα τελείωσαν τα 2.100 εισιτήρια που τέθηκαν στη διάθεση των οπαδών για ηλεκτρονική αγορά, ενώ τα υπόλοιπα από τα 3.500 που πήρε η ΠΑΕ έχουν κρατηθεί για ανάγκες του συλλόγου και των οργανωμένων εκδρομών οπαδών.
Ετσι, αναμένεται τουλάχιστον 3.500 οπαδοί της ΑΕΚ να είναι το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου στην «Αλιάνζ Αρίνα» για ένα ιστορικό παιχνίδι κόντρα σε ένα μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης.
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
