Κωνσταντίνου: Μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά ο φετινός Παναθηναϊκός
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στάθηκε στη συσπείρωση μεταξύ κόσμου και ομάδας, κάτι που μπορεί να κάνει τον Παναθηναϊκό να φτάσει πολύ ψηλά
Αισιόδοξος για την πορεία του φετινού Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού θεωρώντας πως το κλειδί αυτής της μέχρι τώρα πορείας των «πράσινων» είναι η συσπείρωση μεταξύ κόσμου και ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συγχαρητήρια στον κόσμο, συγχαρητήρια όμως πάρα πολλά στους δύο ανθρώπους που ανέλαβαν αυτό το δύσκολο έργο, τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο τον Νταμπίζα.
Η συσπείρωση του κόσμου κάνει τα παιδιά να είναι παίζουν τόσο καλά. Αγαπούν τη φανέλα, τον κόσμο, τους ανθρώπους που τους βοηθούν. Μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά ο φετινός Παναθηναϊκός. Η συσπείρωση είναι αυτή που θα κάνει τον Παναθηναϊκό να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια»
- Λανουά: Μόλις 12 από τους 31 διαθέσιμους elite διαιτητές ήρθαν στη Super League
- Μπαίνει «κόφτης» ταχύτητας στα πατίνια – Τα μέτρα που εξετάζονται
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε




