Απόντες από τα βραβεία της FIFA Ρονάλντο και Μέσι
Δεν θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο οι δύο σούπερ σταρ
Μετά το βραβεία της UEFA ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να «σνομπάρει» και τα βραβεία της FIFA που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο (24/9).
Σύμφωνα με την «Tuttosport» παρά το γεγονός πως ο 33χρονος είναι μέσα στους 3 υποψηφίους για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Λούκα Μόντριτς δεν θα βρεθεί στην τελετή, καθώς υπάρχει η μεσοβδόμαδη αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μπολόνια για το Κύπελλο(26/9) αλλά και το κομβικό Ντέρμπι με τη Νάπολι το Σαββατοκύριακο και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προτιμά να επικεντρωθεί στους αγώνες.
Αυτό τουλάχιστον φέρεται να ισχυρίζεται ο ίδιος, με τις κακές γλώσσες ωστόσο να αναφέρουν πως δεν παρευρεθεί καθώς ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς εμφανίζεται ως μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση για την κατάκτηση του βραβείου.
Απών από τα βραβεία θα είναι και ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ο Αργεντινός ενημέρωσε πως δεν θα παρευρεθεί στην τελετή.
Αν και αρχικά αναμενόταν να βρεθεί στο Λονδίνο παρότι δεν ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους, ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και τελικά θα απουσιάσει.
Έτσι μετά από μια δεκαετία οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου δεν θα παρακολουθήσουν από κοντά την βράβευση των κορυφαίων συναδέλφων τους.
- Στα γρήγορα: Οι μικρές ασκήσεις που τα βάζουν με την καθιστική ζωή
- Οι αποκαλύψεις του διαιτητή Εστράδα μετά από μια κόκκινη κάρτα στον Κριστιάνο Ρονάλντο
- Καιρός: Συννεφιασμένο σκηνικό το Σάββατο με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει
- Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων για καλό σκοπό
- Μπορεί κάθε μέρα να είναι σαν Χριστούγεννα;
- Και όμως η κυβέρνηση δεν μπορεί πια «να γυρίσει το παιχνίδι»


