Κοτόπουλο με πορτοκάλι και μουστάρδα
Μπορείτε να το συνοδεύσετε με λευκό ρύζι μπασμάτι, με βραστές πατάτες ή βραστά κολοκυθάκια.
Υλικά για 4 άτομα
4 φιλέτα κοτόπουλου, σε μεγάλες μπουκιές
3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, κομμένα όπως στη χωριάτικη
2 κ.γ. κορν-φλάουρ
χυμό από 2 πορτοκάλια
3/4 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.γ. μουστάρδα απαλή
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι, ακέρωτο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές, μαζί με τα κρεμμύδια.
Σε ένα μπολ διαλύστε το κορν-φλάουρ στο χυμό πορτοκαλιού και ανακατέψτε με το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο.
Ρίξτε το μίγμα στο κοτόπουλο, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.
Προτού το σερβίρετε, πασπαλίστε το με το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Euroleague: Αποκλειστικό που δεν είναι αποκλειστικό για την Μπασκόνια
- Δύο ελικόπτερα που μετέφεραν ασθενείς φέρεται να συγκρούστηκαν πάνω από το Νιου Τζέρσεϊ [βίντεο]
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και τα παιδιά του
- ΚΕΔ: Χάνει και το αβαντάζ των ξένων διαιτητών
- Τα δύο γεγονότα που «σκοτείνιασαν» τα Χριστούγεννα του Καρόλου Ντίκενς
- Σουηδία: Ένας 12χρονος φέρεται να πήγε σε άλλη πόλη για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου – Σκότωσε έναν 21χρονο
