Υλικά για 4 άτομα

4 φιλέτα κοτόπουλου, σε μεγάλες μπουκιές
3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, κομμένα όπως στη χωριάτικη
2 κ.γ. κορν-φλάουρ
χυμό από 2 πορτοκάλια
3/4 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.γ. μουστάρδα απαλή
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι, ακέρωτο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές, μαζί με τα κρεμμύδια.
Σε ένα μπολ διαλύστε το κορν-φλάουρ στο χυμό πορτοκαλιού και ανακατέψτε με το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο.
Ρίξτε το μίγμα στο κοτόπουλο, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.
Προτού το σερβίρετε, πασπαλίστε το με το ξύσμα πορτοκαλιού.