Τονοσαλάτα με αγγούρι και ελιές
Δροσιστική και χορταστική!
Υλικά
2 κονσέρβες τόνο
1 αγγούρι
1/2 φλ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
1/2 φλ. φέτα
Λίγες ελιές Καλαμών
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόψτε σε κομμάτια το αγγούρι. Αν έχετε σπιράλ κόφτη λαχανικών. κόψτε με αυτόν το αγγούρι.
Προσθέστε τα τοματίνια, τη φέτα και τις ελιές.
Τοποθετήστε από πάνω τον τόνο.
Προσθέστε ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
Ρίξτε αλατοπίπερο και σερβίρετε.
- Αμφιθυμία και αναμονή από τους συνδικαλιστικούς φορείς για τις Συλλογικές Συμβάσεις
- Χριστούγεννα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τον Άγιο Δημήτριο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Συνάντηση με τον μητροπολίτη Φιλόθεο
- Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Μαρέσκα: «Από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο»
- Η νέα γενιά οδηγεί τις πωλήσεις – Πώς βοηθάει το ΑΙ τις επιχειρήσεις
- Ο Μάικλ Λάντον ήταν ένας πολύ αστείος τύπος, αλλά είχε «απαίσια παιδική ηλικία»

