Τονοσαλάτα με αγγούρι και ελιές
Δροσιστική και χορταστική!
Υλικά
2 κονσέρβες τόνο
1 αγγούρι
1/2 φλ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
1/2 φλ. φέτα
Λίγες ελιές Καλαμών
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόψτε σε κομμάτια το αγγούρι. Αν έχετε σπιράλ κόφτη λαχανικών. κόψτε με αυτόν το αγγούρι.
Προσθέστε τα τοματίνια, τη φέτα και τις ελιές.
Τοποθετήστε από πάνω τον τόνο.
Προσθέστε ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
Ρίξτε αλατοπίπερο και σερβίρετε.
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι
- Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς
- Νεκρός διανομέας σε τροχαίο σε παράδρομο της Αττικής Οδού
- Κινητοποιήσεις: Γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες και ραντεβού σε νέα πανελλαδική σύσκεψη
- Κέρκυρα: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο εμπρησμός αυτοκινήτων επιχειρηματία
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
