Σε λίγο δεν θα τον ακούει κανένας
Χρόνος υπάρχει για να ξαναρχίσουν οι καβγάδες στο εσωτερικό της ομοσπονδίας ανάμεσα στους Νότιους και στους Βόρειους, που προσπαθούν να συνυπάρξουν. Αφού για λίγο ησύχασαν, καθώς πήγαν όλοι διακοπές, με την επιστροφή η μουρμούρα ξανάρχισε
Μετά τον ΠΑΟΚ που απέσπασε μια πολύτιμη ισοπαλία στο Ντα Λουζ από την Μπενφίκα και η ΑΕΚ έκανε το εκτός έδρας αποτέλεσμα που ήθελε στη Βουδαπέστη με τη Βιντεότον.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, χωρίς να εντυπωσιάσει, εκμεταλλεύτηκε το από το πρώτο εικοσάλεπτο αριθμητικό της πλεονέκτημα και για περίπου σαράντα λεπτά κυριάρχησε: θα μπορούσε να έχει κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 1-2.
Από την άλλη είναι κάπως ανησυχητικό ότι όταν έμεινε κι αυτή με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπακασέτα, δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη νίκη. Μια εξήγηση είναι ότι όταν ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει και πιέζει, βγαίνοντας μπροστά, καμιά φορά μπορεί να συμβούν τα απίθανα.
Η Βιντεότον στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο προσπάθησε να ισοφαρίσει και έχασε ευκαιρίες, αλλά η γενική της εικόνα δεν δικαιολόγησε τη συμμετοχή της στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ: αν έκανε κάποιο θαύμα και έφτανε στους ομίλους θα ήταν ένας συνηθισμένος σάκος του μποξ – μια ομάδα απέναντι στην οποία όλοι θα έκαναν καλές προπονήσεις. Η ΑΕΚ, που έχει συμπληρώσει 13 ματς χωρίς ήττα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι σαφώς ανώτερη. Εκανε τη δουλειά της.
- «Πτώση δίχως τέλος για τον Τσιτσιπά» – Η έντονη κριτική της «AS» στον Έλληνα τενίστα
- Δανία: Στις κάλπες οι πολίτες, υπό την σκιά των βλέψεων του Τραμπ για την Γροιλανδία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/3): Δράση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Γιώργος Μαρίνος: Γιατί δεν μιλούσε τα τελευταία 10 χρόνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα
- Fuel Pass 2026: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πώς να κάνετε αίτηση
- Super League: Το μεσημέρι οι κληρώσεις για play-off και play-out






