ΠΑΟΚ : Εν αναμονή των υπογραφών με Βέρνμπλουμ
Σε αναμονή των υπογραφών με τον Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, με τον Σουηδό μέσο να έχει κάνει αποδεκτή την προσφορά των Ασπρόμαυρων και να καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (12/08)
Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχει κάνει αποδεκτή την αρχική προσφορά του ΠΑΟΚ σε προφορικό επίπεδο και εντός της Κυριακής (12/08) αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τον Δικέφαλο του Βορρά, μαζί με τη σύζυγό του και τον ατζέντη του.
Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης (09/08) η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ έστειλε στον 31χρονο τα συμβόλαια και αυτό που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές του ποδοσφαιριστή, με τον ΠΑΟΚ να τους έχει ξεκαθαρίσει, δε, πως δεν προτίθεται να ανεβάσει την προσφορά της.
- Βενεζουέλα: Ο νόμος περί χορήγησης αμνηστίας εγκρίθηκε ομόφωνα από το κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ενας νεκρός σε ουκρανική επίθεση με drones στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης