
Θέλει να «δέσει» τον Μπακάκη ο Μελισσανίδης
Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει σκοπό να κινήσει τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Μπακάκη και να τον κρατήσει στην ομάδα
Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης ήταν ένα από τα πρόσωπα κλειδιά στην περσινή πολύ μεγάλη χρονιά για τους κιτρινόμαυρους.
Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή όμως λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο όπως και στην περίπτωση του… Χριστοδουλόπουλου.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, στην ΑΕΚ προσέχουν για να έχουν και αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού.
Μάλιστα τις συζητήσεις θα τις κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης που αναμένεται να τρέξει το θέμα μετά το τέλος των ευρωπαϊκών προκριματικών, έτσι ώστε να μην αποσπαστούν η ομάδα και ο παίκτης από τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης της ΑΕΚ στο Champions League.
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων



