
Μουρίνιο : Τελειώνετε με τις διακοπές
Τη συντομότερο δυνατή επιστροφή των παικτών του ζητά ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ
Είναι γνωστό πως μερικές φορές οι απαιτήσεις το Ζοζέ Μουρίνιο από τους ποδοσφαιριστές του ξεπερνάνε τα όρια του φυσιολογικού.
Ωστόσο λόγω των αποτελεσμάτων που φέρνει μέσω αυτών των απαιτήσεων ο Πορτογάλος έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως.
Με πολλούς παίκτες του να είναι απόντες από την προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» απογοητευτική ο Μουρίνιο «ξέσπασε».
Αν και δήλωσε πως καταλαβαίνει ότι λίγες εβδομάδες ξεκούρασης είναι απαραίτητες για τους παίκτες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ, τους ζήτησε να… συντομεύσουν τις διακοπές τους.
«Ελπίζω να μιμηθούν τους Ράσφορντ και Τζόουνς, δηλαδή να επιστρέψουν λίγο νωρίτερα για να βοηθήσουν την ομάδα στην αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο ο οποίος στερείται τις υπηρεσίες βασικότατων στελεχών όπως οι Πογκμπά, Μάτιτς, Λουκάκου και Φελαϊνί.
- Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκε ο Ντόρσεϊ – Τα δεδομένα για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό
- Μακρόν: Χαιρετίζει τις διαπραγματευτικές προσπάθειες του Τραμπ και δηλώνει ετοιμότητα για τα Στενά του Ορμούζ
- Οι 301+1 υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την ιδρυτική διακήρυξη της ΕΛΑΣ στον Αρειο Πάγο
- Αραγτσί: Παραβίαση της εκεχειρίας σε ένα μέτωπο αποτελεί παραβίαση της εκεχειρίας σε όλα τα μέτωπα
- Πάνας για σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας με το κόμμα Τσίπρα: Δεν απασχολούν το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή
- Κουφονικολάκου: Ψευδές το ότι ο Τσίπρας αρνήθηκε να φορολογήσει τους εφοπλιστές – Η οικονομική ατζέντα της ΕΛΑΣ


