
Προτεραιότητα του Ντιλέινι το ΝΒΑ
Κάτοικος ΗΠΑ θέλει να παραμείνει ο 29χρονος γκαρντ
Ξεκάθαρος για το μέλλον του ήταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξη του δήλωσε πως έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στην πατρίδα του και το ΝΒΑ.
«Όπου κι αν πάω, θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Κάτι που δεν κατάφερα από την ώρα που έφυγα από τη Ρωσία, αφού πέρασα μια δύσκολη διετία στην Ατλάντα. Τώρα είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα» δήλωσε ο 29χρονος γκαρντ αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό ένα μικρό ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη.
«Είχα κάποια τηλεφωνήματα και προσφορές από την Ευρώπη. Προτεραιότητά μου, όμως, παραμένει το ΝΒΑ και μετά από αυτό, οτιδήποτε είναι καλύτερο για μένα. Οικονομικά το ΝΒΑ δεν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά η ευκαιρία να παίζω και να βγάζω περισσότερα χρήματα θα είναι πιο εφικτή μακριά από τις ΗΠΑ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είναι κάτι καλό για μένα».
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα
- Δύο εβδομάδες εκεχειρία – Ο Τραμπ αποδέχθηκε την πρόταση του Πακιστάν


