Παναθηναϊκός : Συμφωνία με Κουτρουμπή, δύσκολα με Λέτο
Αναβολή για τρεις από τις τέσσερις υποθέσεις
Τέσσερις προσφυγές κατά του Παναθηναϊκού ήταν προγραμματισμένες να εκδικαστούν σήμερα (17/7) στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, όμως συζητήθηκε μόνο αυτή του Στέργου Μαρίνου κι εκείνες των Κουτρουμπή, Εσιέν και Λέτο αναβλήθηκαν για την 1η Αυγούστου.
Αναφορικά με τον Κουτρουμπή, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποσύρει την προσφυγή πριν τη νέα ημερομηνία εκδίκασης.
Ο Λέτο ζήτησε να πληρωθεί ολόκληρο το ποσό που του οφείλεται (177.000 ευρώ), υποστηρίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει προσέγγιση από την ΠΑΕ για διακανονισμό.
Το θέμα του Εσιέν φαίνεται πως οδεύει προς επίλυση, αφού οι «πράσινοι» πλήρωσαν (καθυστερημένα) τη δόση Ιουνίου και απομένουν άλλες 36.000 ευρώ για να εξοφληθεί ο παίκτης.
Στην περίπτωση του Μαρίνου, τέλος, υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, άρα το πιθανότερο είναι πως θα γίνει διακανονισμός για τις 50.000 ευρώ που του οφείλονται.
- Ισπανία: Συνελήφθη ο «άνδρας με τα χίλια ονόματα» που καταζητείται στο Περού
- Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες και μέρες
- Σε αυξημένη επιφυλακή τα ελληνικά πλοία που πλέουν στα Στενά του Ορμούζ – Το σήμα από το υπουργείο Ναυτιλίας
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Η Ντόρτμουντ εύκολα (2-0) την Αταλάντα
- Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Άλμα πρόκρισης της «βασίλισσας» με γκολάρα Βινίσιους (vids)

