Επισήμως στην ΤΣΣΚΑ ο Χάκετ
Για δύο χρόνια στη ρωσική πρωτεύουσα ο Ιταλος
Μετά την αποχώρησή του από τη Μπάμπεργκ, ο Ντάνιελ Χάκετ υπέγραψε όπως αναμενόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Ιταλός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε την ειδική ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του και αποχώρησε από τον Γερμανικό σύλλογο.
Οι Μοσχοβίτες «παραμόνευαν» μετά τη λύση του συμβολαίου του Λέο Βέστερμαν και τελικά τον έκανε δικό της για την επόμενη διετία.
Ο 30χρονος υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (16/7) και την Τρίτη (17/7) ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.
Την περσινή σεζόν ο Χάκετ είχε 9,6 πόντους, 3,4 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά 23 λεπτά συμμετοχής.
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ λέει ότι θα συναντήσει τη Ματσάδο την προσεχή εβδομάδα
- Γάζα: 9 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά, σε ισραηλινά πλήγματα
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «εναπόκειται» στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»

