
Άδεια στον Ζίζιτς λόγω… Μουντιάλ
Θετική η απάντηση των Καβαλίερς στο αίτημα του Κροάτη
Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ενόψει του τελικού του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία.
Ο σέντερ των «Καβς», Άντε Ζίζιτς παραμένει εδώ και 11 μήνες μακριά από την πατρίδα του και με αφορμή το Μουντιάλ ζήτησε άδεια από την ομάδα του Οχάιο, καθώς η συμμετοχή της χώρας του στον τελικό αποτελεί σπουδαίο γεγονός για τον ίδιο και τους συμπατριώτες του.
Το αίτημα του έγινε δεκτό από τη διοίκηση των Καβαλίερς, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του στο Summer League θέλησαν να δώσουν ένα μικρό διάλειμμα στον Κροάτη.
Έτσι ο Ζίζιτς θα ταξιδέψει για την Κροατία προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί με την οικογένεια του την προσπάθεια της εθνικής του ομάδας να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.
- ΗΠΑ: Υγειονομικοί έλεγχοι στα σύνορα λόγω Εμπολα
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας
- Ελαιόλαδο: Οι μεγάλες προκλήσεις και το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας
- Καιρός: Από το ψύχος της Αρκτικής σε ακραία ζέστη – Η Ευρώπη προετοιμάζεται…
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)




