Υλικά

2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος, παγωμένη
1 κονσέρβα ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1/2 κιλό φρέσκες φράουλες

Εκτέλεση

Λιώστε τις φράουλες σε ένα μπολ και αφήστε τις στην άκρη. Κρατήστε τον χυμό τους.

Σε ένα μίξερ προσθέστε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και αναμίξτε. Προσέξτε να μην το παρακάνετε χαλώντας την υφή της κρέμας γάλακτος.

Προσθέστε στο μείγμα τις φράουλες και ανακατέψτε καλά.

Ρίξτε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος, καλύψτε το και αφήστε το στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες.

Και απολαύστε!