
Σεντένο: Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την ευρωζώνη
O επικεφαλής του Eurogroup εξήγησε όμως ότι χρειάζεται μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μείωση του χρέους, της ανεργίας και προώθηση πολιτικών που αυξάνουν το ΑΕΠ
«Η δουλειά δεν έχει καν τελειώσει σήμερα και ανυπομονούμε να λάβουμε μια νέα εντολή για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε πολύ σημαντικά θέματα», δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο.
«Χρειάζεται να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ολοκληρωθεί μόνο η δουλειά μας σε επίπεδο ευρωζώνης, χρειάζεται να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο εσωτερικό για το κληροδότημα της κρίσης. Αυτό σημαίνει μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μείωση του χρέους, της ανεργίας και προώθηση πολιτικών που αυξάνουν το ΑΕΠ, την ανταγωνιστικότητα ούτως ώστε κάθε χώρα και η ευρωζώνη συνολικά να μπορούν να προχωρήσουν».
«Αλλά επίσης σε επίπεδο ευρωζώνης, χρειάζεται να συνεχίσουμε να εξετάζουμε την εργαλειοθήκη για τον ESM προκειμένου να φέρουμε νέα εργαλεία στον ESM, να αντιμετωπίσουμε την κρίση στην Ευρώπη, χρειάζεται επίσης να συζητήσουμε τον οδικό χάρτη για τις πολιτικές συζητήσεις για το EDIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων) και θα συνεχίσουμε να συζητάμε νέα στοιχεία που προστέθηκαν πρόσφατα στην ατζέντα μας, δηλαδή αυτά που σχετίζονται με τον προϋπολογισμό της ευρωζώνης».
«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την ευρωζώνη και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε σήμερα».
- Clavicular: Οριστικός αποκλεισμός από το YouTube – Looksmaxxing, σφυριά στο πρόσωπο, στεροειδή, συλλήψεις
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Βόλο (pics)
- Σχεδιάζετε πεζοπορία στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα πιο «παρθένα» εθνικά πάρκα
- Live η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα σε εκδήλωση του ΚΚΕ στην Καισαριανή
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι εντεκάδες Θεσσαλονικέων και Κρητικών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson





