Κοιτάνε στους «16» Μεξικό-Βέλγιο, «τρέχει» η Γερμανία
Ένα βήμα μακριά από την πρόκριση Μεξικό και Βέλγιο, τελευταία ευκαιρία της Γερμανίας απέναντι στη Σουηδία
Το «σοκ» της πρώτης αγωνιστικής θέλουν να ξεπεράσουν οι Γερμανοί και να επανέλθουν στις νίκες. Τα «πάντσερ» ταξιδεύουν στο Σότσι, όπου στις 21:00 αντιμετωπίζουν σε μια δυνατή αναμέτρηση την μαχητική και γεμάτη ταλέντο Σουηδία. Απών ο Χούμελς για τον Γιόακιμ Λεβ, εκτός οι Τέλιν, Ρόντεν, Γιάνσον και Ελάντερ για τους Σκανδιναβούς.
Νωρίτερα (15:00) το Βέλγιο θέλει να κάνει εύκολα το 2/2 απέναντι κόντρα στην Τυνησία και να εξασφαλίσει από την πρόκρισή του στην επόμενη φάση μια αγωνιστική πριν το τέλος, ενώ στις 18:00 το Μεξικό αντιμετωπίζει στο Ροστόφ τη Νότια Κορέα.
Μετά τον «άθλο» απέναντι στη Γερμανία οι «Ελ Τρι» δεν θα ήθελαν να τα κάνουν… «μαντάρα» απέναντι στην Κορέα, καθώς με νίκη εξασφαλίζουν σχεδόν σίγουρα την πρόκριση τους στους «16».
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]
- Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Πρόκριση για τους «Ροχιμπλάνκος» και τώρα ισπανικός «εμφύλιος» (vid)



