Μπρόκολο με σκόρδο και παρμεζάνα
Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να μαγειρέψετε νόστιμα το μπρόκολο, τότε η αναζήτησή σας μόλις τελείωσε
Υλικά
1 μπρόκολο κομμένο σε φέτες
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. αλάτι και πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι
2 κ.γ. παρμεζάνα
Χυμός από μισό λεμόνι
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βάλτε το μπρόκολο σε μια λαδόκολλα.
Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι και ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα.
Ψήστε για 10′, βγάλτε το ταψί από τον φούρνο, ρίξτε το σκόρδο και συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 6′
Βγάλτε πάλι, ρίξτε την παρμεζάνα και ψήστε για άλλα 2′.
Βγάλτε το ταψί, ρίξτε λεμόνι και απολαύστε!
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ