Σφολιατάκια με πάστα ελιάς
Το πιο γρήγορο και νόστιμο σνακ
Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο
Αυγό 1 μόνο τον κρόκο
Πάστα ελιάς 1 μικρό βαζάκι
Οδηγίες
Αφήστε τη σφολιάτα να ξεπαγώσει και ανοίξτε την με τον πλάστη για να γίνει πιο λεπτή. Στη συνέχεια αλείψτε με πάστα ελιάς, σε μια λεπτή στρώση. Κόψτε τη σφολιάτα στη μέση και τυλίξτε σε ρολό. Αλείψτε τα ρολά με κρόκο αυγού και κόψτε ροδέλες. Τοποθετήστε τις ροδέλες σε ταψί, πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία