Σφολιάτα 1 φύλλο Αυγό 1 μόνο τον κρόκο Πάστα ελιάς 1 μικρό βαζάκι
Οδηγίες
Αφήστε τη σφολιάτα να ξεπαγώσει και ανοίξτε την με τον πλάστη για να γίνει πιο λεπτή. Στη συνέχεια αλείψτε με πάστα ελιάς, σε μια λεπτή στρώση. Κόψτε τη σφολιάτα στη μέση και τυλίξτε σε ρολό. Αλείψτε τα ρολά με κρόκο αυγού και κόψτε ροδέλες. Τοποθετήστε τις ροδέλες σε ταψί, πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας