
Εκδήλωση με θέμα: «Εκλογές στην Τουρκία: Η επόμενη μέρα – Πως επηρεάζεται η Ελλάδα»
Με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή, Νίκου Ανδρουλάκη
Με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, η Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο διοργανώνει εκδήλωση την ερχόμενη Πέμπτη με θέμα: «Εκλογές στην Τουρκία: Η επόμενη μέρα – Πως επηρεάζεται η Ελλάδα».
Με τα ελληνοτουρκικά να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, τον Ταγίπ Ερντογάν να κλιμακώνει τις επιθέσεις του κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης, τα ανθρώπινα δικαιώματα να καταπατώνται απροκάλυπτα στη γειτονική χώρα και το κράτος δικαίου να έχει καταλυθεί, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κατάθεση των απόψεων από σημαντικούς καθηγητές.
Θα μιλήσουν οι: Νίκος Αλιβιζάτος, Συνταγματολόγος, Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, Χρήστος Τεάζης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αγκυρας, Ζήνωνας Τζιάρρας, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του τμήματος Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Κύπρου και Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του S&D.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος του «Βήματος», Άγγελος Αθανασόπουλος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, Σίνα 31, Κολωνάκι.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3647682 – 3
E-mail: info@androulakisnikos.gr
- O Δήμος Πειραιά ανέδειξε την αρχιτεκτονική του ταυτότητα
- Σερβικά ΜΜΕ: «Τελειώνει από τη Ραντνίτσκι Νις ο Λεμονής»
- Πανελλαδικές 2026: Πότε ξεκινούν για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Το αναλυτικό πρόγραμμα
- Πόλεμος για τη Guernica – Πολιτική κόντρα Μαδρίτης και Βάσκων για το αριστούργημα του Πικάσο
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος

