Καρδιές
Ενδεχομένως τα χωρικά μας ύδατα να φτάσουν ώς την Κόκκινη Μηλιά αλλά (μεταξύ μας) δεν γνωρίζω αν η Κόκκινη Μηλιά είναι παραθαλάσσια.
Πρώτα ντύθηκε Μακεδονομάχος κι έπλευσε με τις πλάβες στον «Βάλτο των Γιαννιτσών». Οχι για πολύ διότι οι πλάβες είναι ελαφρά πλεούμενα, δεν σηκώνουν βάρος και τουμπάρουν εύκολα.
Μέσα στην κλαγγή των όπλων έκανε υποναύαρχο τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα – εντάξει είναι από άλλον πόλεμο, δεν πειράζει…
Αν ζούσε ο ποιητής ίσως είχε αναφωνήσει «Υποναύαρχε, τι ζητάς εσύ μια Υδραία βορείως της Λάρισας;». Αλλά δεν ζούσε.
Κατεβαίνοντας από τη «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα» έκανε στάση στις Θερμοπύλες για καφέ όπου ανέκραξε «μολών λαβέ».
Ευτυχώς δεν τον άκουσε κανείς. Διότι αν ένας τύπος φωνάζει «μολών λαβέ» στην ερημιά και δίπλα στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έρχονται μετά οι κύριοι με τις λευκές φορεσιές για τα δέοντα.
Πέταξε στο Μόντε Κάρλο όπου είχε συνάντηση κορυφής με τον «αρχηγό του κράτους» πρίγκιπα Αλβέρτο, είδε το Γκραν Πρι της περιοχής και τα κότερα.
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»
- Ο Έιντριεν Μπρόντι είναι σίγουρος ότι η τεχνητή νοημοσύνη «δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει τα συναισθήματα»
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη
- Προδημοσίευση του βιβλίου του Σαρκοζί: «Προσευχήθηκα να μπορέσω να σηκώσω τον σταυρό μου»







