
Στις 2 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία του Άρη
Μετά την εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ, η προσοχή του Άρη στρέφεται στην προετοιμασία για τη νέα απαιτητική σεζόν
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ισπανό προπονητή Πάκο Ερέρα, ο Άρης στρέφει το πρόσωπό του στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ.
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου. Το πρώτο βασικό στάδιο προετοιμασίας θα διεξαχθεί στα Τρία-Πέντε Πηγάδια και θα είναι διάρκειας δύο εβδομάδων.
Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στο εξωτερικό, ενώ η επιλογή του δεύτερου προπονητικού κέντρου που θα προετοιμαστεί ο Άρης, θα οριστικοποιηθεί με τον ερχομό του Ερέρα στη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, προβλέπονται σημαντικά «φιλικά», όπως για παράδειγμα η αναμέτρηση με την ΑΕΚ (25/7), ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά και αντιπάλους για παιχνίδια εκτός Ελλάδος.
- Γάλλος μεγιστάνας της μόδας αποχωρεί από τον οίκο της Βικτόρια Μπέκαμ καθώς οι ζημίες αυξάνονται
- Ποιες υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ δεν είναι προσωρινά διαθέσιμες
- ΔΥΠΑ: Λήγει στις 15 Απριλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη δράση απασχόλησης ανέργων
- Διακοπές πρόσβασης στο ίντερνετ από κινητό στη Ρωσία – «Είναι προσωρινές», λέει το Κρεμλίνο
- Διαιτησία: Η UEFA που στηρίζει αλλά δεν ορίζει!
- Ο Ρόμπεν προειδοποιεί την Μπάγερν – «Μην ξεχνάτε, αντίπαλος είναι η Ρεάλ»



