Πίτα χωρίς φύλλο με φέτα και μπέικον
Εύκολη και πεντανόστιμη
Υλικά
200 γρ. (περίπου 1 1/2 φλιτζάνι) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300 γρ. (περίπου 2 φλιτζάνια) φέτα κομματιασμένη
150 γρ. (περίπου 1 φλιτζάνι) μπέικον, ψιλοκομμένο
200 ml σόδα αναψυκτικό (κάτι λιγότερο από 1 φλιτζάνι)
2 αυγά
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε πολύ καλά να γίνουν ένα μείγμα.
Αδειάζετε το μείγμα σε σκεύος ψησίματος ή στρογγυλό ταψί, του οποίου την επιφάνεια έχετε λαδώσει καλά.
Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40′-45′, μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια. Αφήνετε να κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»

