
Ζήτησε λύση του συμβολαίου του ο Πατρίσιο
Διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ με κάθε δυνατό τρόπο εμφανίζεται ο Ρούι Πατρίσιο
Συνεχίζεται η εσωτερική κρίση που περνά τις τελευταίες εβδομάδες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Μετά το λιντσάρισμα παικτών και επιτελείου από κουκουλοφόρους και την ήττα-σοκ στον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας από την Άβες, νέα «βόμβα» έσκασε στα χέρια των «λιονταριών».
Συγκεκριμένα ο αρχηγός της ομάδας, Ρούι Πατρίσιο, με επιστολή του στη διοίκηση ζήτησε την αποδοχή ενδεχόμενης προσφοράς από τη Γούλβς, ούτως ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς όπως είχε ενημερώσει «δεν πρόκειται να μείνει κάτω από αυτές τις συνθήκες».
Ωστόσο η πρόταση των πρωταθλητών της Τσάμπιονσιπ απορρίφθηκε, κάτι το οποίο έκανε έξαλλο τον Πορτογάλο διεθνή. Έτσι ο 30χρονος πορτιέρο o οποίος προέρχεται από της ακαδημίες της ομάδας, οδήγησε την υπόθεση «στα άκρα», καταγγέλλοντας μονομερώς το συμβόλαιο του με τον σύλλογο.
Σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των «λιονταριών», Μπρούνο ντε Καρβάλιο, κατηγόρησε ευθέως τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες, για χειραγώγηση του πελάτη του. Μάλιστα υποστήριξε πως ο Πορτογάλος μάνατζερ επιζητούσε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τη μεταγραφή (7 εκατ. από τα 18 που προσέφερε η Γούλβς), κάτι που οδήγησε στην απόρριψη της προσφοράς.
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
- Η Google επενδύει έως και 40 δισ. δολάρια στην Anthropic
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



