Κόροιβος: Ακύρωσε τα εισιτήρια των Πόσλεϊ και Κάρσον
Οι Πόσλεϊ και Κάρσον του Κόροιβου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο με σκοπό να πετάξουν για τις ΗΠΑ, ωστόσο έμαθαν πως δεν έχουν εισιτήρια και είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν νέα
Η εντός έδρας ήττα-υποβιβασμός από τα σχεδόν «διαλυμένα» Τρίκαλα, έφερε αναταράξεις στο εσωτερικό του Κόροιβου Αμαλιάδας.
Μάλιστα, σήμερα (17/5) έγινε γνωστό πως η διοίκηση της ομάδας ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια των Αμερικανών, Μάρκους Πόσλεϊ και Τζαχίλ Κάρσον, τα οποία είχε «κλείσει» η ίδια.
Σύμφωνα με το sportando, οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο με σκοπό να πετάξουν για τις ΗΠΑ, ωστόσο έμαθαν πως δεν έχουν εισιτήρια και είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν νέα.
- Τροχαία: 11 νεκροί και 416 τραυματίες τον Φεβρουάριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 33.749 παραβάσεις
- ΗΠΑ: Βύθισαν πολεμικό σκάφος του Ιράν στον Κόλπο του Ομάν – Επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ
- The Beatles: Το μέλος της θρυλικής μπάντας που βρέθηκε πρώτο πίσω από τα σίδερα της φυλακής
- Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ο αδερφός της Μαρίας Λαδά ξεσπά στο in για τον άδικο θάνατο της ΑμεΑ αδερφής του
- Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β’ «πλήγωσε» τον Πανιώνιο (2-1), φαβορί για την άνοδο η Καλαμάτα! (2-0)
- Νεκρός και ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, λένε τα ιρανικά ΜΜΕ


