Τούρκος ΑΓΕΕΘΑ: Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο
Τη ρητορική της έντασης συνεχίζει η Τουρκία με τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ, να δηλώνει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας του θα προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων αλλά και της Τουρκίας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο
Τη ρητορική της έντασης συνεχίζει η Τουρκία με τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ, να δηλώνει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας του θα προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων αλλά και της Τουρκίας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.
Ο Χουλουσί Ακάρ προχώρησε στις παραπάνω δηλώσεις κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης «Εφες 2018» στη Σμύρνη – όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης – η οποία κορυφώνεται σήμερα.
Συγκεκριμένα, ο Ακάρ δήλωσε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας «θα συνεχίσουν να προστατεύουν και να διατηρούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας και της ‘Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου’ στην ανατολική Μεσόγειο, και θα παραμείνουν ως εγγύηση ειρήνης και ασφάλειας προς την κατεύθυνση των διεθνών εγγυήσεων και των συνθηκών της Συμμαχίας στο κυπριακό νησί».
Και πρόσθεσε πως σε αυτό το πλαίσιο, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, τόσο στο Αιγαίο πέλαγος όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο, θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα με αποφασιστικότητα.
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ έπληξαν εγκατάσταση φόρτωσης ναρκωτικών σε σκάφη στο έδαφος, λέει ο Τραμπ
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Το Σάββατο το μνημόσυνο του 19χρονου Ραφαήλ – Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα του
- Καμία συνεννόηση πίσω από κλειστές πόρτες για τις Ανεξάρτητες Αρχές απαντά το ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητική διαρροή
- «Αυτά είναι… ανέκδοτα» – Η αντίδραση της Ρεάλ στην φημολογία πώλησης του Μπέλινγκχαμ στην Γιουνάιτεντ

