«Φτερά» έκαναν τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (12/5). Εκατοντάδες φίλοι της Ένωσης βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης (8/5) στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, προκειμένου να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για τον μεγάλο τελικό.
Αποτέλεσμα ήταν να ανακοινωθεί η εξάντλησή τους το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, λίγες ώρες μετά την έναρξη διάθεσής τους (10:00), αφήνοντας πολλούς φιλάθλους με «άδεια χέρια».
Υπενθυμίζουμε, πως τις δύο προηγούμενες μέρες είχαν διατεθεί εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας, ενώ έχουν μοιραστεί και αυτά που προορίζονται για τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!