Έπειτα από περίπου δύο ώρες ολοκληρώθηκε, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, σε τρίτο βαθμό, η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ για την ποινή του μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε προθεσμία για την υποβολή υπομνημάτων, ένα αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από το Διαιτητικό. Η εξέλιξη αυτή, σημαίνει πως η τελική απόφαση θα βγει σήμερα ή αύριο το αργότερο.
Η ΑΕΚ έχει κάνει ένσταση απαραδέκτου της προσφυγής, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε να γίνει σωστή εκτίμηση των αποδεικτικών στοιχείων.
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.
Στα 20 του, μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας και μάχης με τραυματισμούς και καρκίνο, ο Νίκολα Τόπιτς έκανε το ντομπούτο του στο NBA με τη φανέλα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και αποθεώθηκε!