Παραμένει στην Super League ο Παναθηναϊκός
11 ομάδες ψήφισαν την κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, ενώ η νέα ποινή που θα επιβάλλεται θα είναι αφαίρεση έξι βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών
Ευχάριστη κατάληξη είχε για τον Παναθηναϊκό η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, καθώς συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο 2/3 των ψήφων υπέρ της κατάργησης της ποινής του υποβιβασμού στις ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί.
Πλέον, η επιβαλλόμενη ποινή θα είναι η αφαίρεση έξι βαθμών καθώς και η απαγόρευση μεταγραφών, μια εξέλιξη που κρατάει τους «πράσινους» στην κατηγορία.
Πάντως, η τελική απόφαση είναι στα χέρια της ΕΠΟ και από αυτήν εξαρτάται αν θα επικυρωθεί η αλλαγή αυτή.
Οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ της αλλαγής ήταν οι εξής: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Λάρισα, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, ενώ αρνητική ψήφο έδωσαν οι ΠΑΟΚ, Αστέρας, Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς. Σημειώνεται, πως η Κέρκυρα απουσίαζε από τη διαδικασία και ως εκ τούτου, οι συνολικοί ψήφοι ήταν 15.
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου-Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ
- Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Δεν φοβάμαι τα μικρόβια… Συνήθιζα να σνιφάρω κοκαΐνη από καθίσματα τουαλέτας»
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)



