«Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, με δηλώσεις του, απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ της Ρωσίας τον Ιούνιο
Ο Σουηδός ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάνε Άντερσον, ξεκαθάρισε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν περιλαμβάνεται στη λίστα του για το Μουντιάλ της Ρωσίας, βάζοντας… φρένο στις φήμες και στον «ντόρο» που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις του ίδιου του Ιμπραΐμοβιτς.
«Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα είναι στην ομάδα για το Μουντιάλ. Δεν ήθελε να αγωνιστεί μετά το Euro, η απόφασή του έγινε σεβαστή. Εάν αρνείσαι την ομάδα, δεν νομίζω ότι πρέπει να επιστρέφεις πίσω. Σέβομαι αυτό που είπε. Στο Μουντιάλ θα είναι αυτοί που το ήθελαν. Δεν μου έχει τηλεφωνήσει, αλλά σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Άντερσον.
Ο Σουηδός σταρ, νυν παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι, δήλωσε πρόσφατα σε αμερικανικό τηλεοπτικό σόου πως ένα Μουντιάλ χωρίς τον ίδιο δεν θα ήταν πραγματικό Μουντιάλ, ενώ πριν περίπου μια εβδομάδα, έγραψε στον λογαριασμό του στο «Twitter» πως «οι πιθανότητές μου να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ υψηλές».
- Πρώτες πληροφορίες για τα γκάτζετ τεχνητής νοημοσύνης που ετοιμάζει η OpenAI
- Deutsche Welle: Δημοσιογράφος της έχει συλληφθεί στην Τουρκία – Την απελευθέρωσή του ζητά η Γερμανία
- O Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: «Τουλάχιστον οι παίκτες μου δεν θα φύγουν τώρα»
- Σε ανάδοχες οικογένειες και δομές τα 8 αδελφάκια από το Βενιζέλειο νοσοκομείο
- Βίντεο ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
- Τα ιαπωνικά Ongaku Kissa επιστρέφουν 100 χρόνια μετά – Δίσκοι βινυλίου, σιγή, κοκτέιλ και βελούδο


