Παναρισμένο ψάρι
Μπορείτε, εναλλακτικά, να ψήσετε τα ψάρια στον φούρνο, στους 170°C, σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, ραντισμένα με λίγο ελαιόλαδο, για 15 λεπτά
Yλικά (για 2-4 παιδιά)
500 γρ. γλώσσα, κομμένη σε φιλετάκια
10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο
2 αβγά
έ.π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Στεγνώνουμε τα φιλέτα του ψαριού σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατο-πιπερώνουμε.
Ετοιμάζουμε το μείγμα για το πανάρισμα, αλέθοντας στο multi τις φέτες του τοστ με τον μαϊντανό και το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με λίγο νερό.
Βουτάμε τα φιλέτα του ψαριού ένα ένα στο μπολ με τα αβγά και στη συνέχεια τα περνάμε από το μείγμα του ψωμιού.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές ώστε να ροδίσουν καλά.
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι
- Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς
- Νεκρός διανομέας σε τροχαίο σε παράδρομο της Αττικής Οδού
- Κινητοποιήσεις: Γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες και ραντεβού σε νέα πανελλαδική σύσκεψη
- Κέρκυρα: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο εμπρησμός αυτοκινήτων επιχειρηματία
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
