Παναρισμένο ψάρι
Μπορείτε, εναλλακτικά, να ψήσετε τα ψάρια στον φούρνο, στους 170°C, σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, ραντισμένα με λίγο ελαιόλαδο, για 15 λεπτά
Yλικά (για 2-4 παιδιά)
500 γρ. γλώσσα, κομμένη σε φιλετάκια
10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο
2 αβγά
έ.π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Στεγνώνουμε τα φιλέτα του ψαριού σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατο-πιπερώνουμε.
Ετοιμάζουμε το μείγμα για το πανάρισμα, αλέθοντας στο multi τις φέτες του τοστ με τον μαϊντανό και το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με λίγο νερό.
Βουτάμε τα φιλέτα του ψαριού ένα ένα στο μπολ με τα αβγά και στη συνέχεια τα περνάμε από το μείγμα του ψωμιού.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές ώστε να ροδίσουν καλά.
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: Πήρε το ντέρμπι και έβαψε «ερυθρόλευκο» το League Cup
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
- Ωραίο το πουλόβερ σου – Μήπως είναι φτιαγμένο από μαλλί gay προβάτων;
- Γερμανία: Δια πυρός και σιδήρου ο Μερτς – Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που έθεσε σε δοκιμασία την κυβέρνηση
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
