Με άνοδο έκλεισε η Wall Street στη… σκιά του Facebook
Την ώρα που ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ καταθέτει στο Κονγκρέσο για το σκάνδαλο των προσωπικών δεδομένων του Facebook, οι δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης έκλεισαν με άνοδο.
Την ώρα που ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ καταθέτει στο Κονγκρέσο για το σκάνδαλο των προσωπικών δεδομένων του Facebook, οι δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης έκλεισαν με άνοδο.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 428,76 μονάδων (+1,79%) στις 24.408 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών τεχνολογίας έκλεισε ενισχυμένος κατά 143,96 μονάδες (+2,07%) στις 7.094,3 μονάδες, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Standard and Poor’s 500 έκλεισε με άνοδο 43,71 μονάδων (+1,67%) στις 2.656,87 μονάδες.
Άξια αναφοράς είναι η αύξηση που σημείωσε η μετοχή του Facebook, που έκλεισε στα 165,04 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 4,50%.
- Το μέλλον των πόλεων περιλαμβάνει ρομπότ-ταξί – Οδική ουτοπία ή κόλαση;
- Υπάρχει τελικά κάποιο πρόβλημα με την Gen Z;
- «Dracula»: Βασισμένο στο πρωτότυπο μυθιστόρημα του Bram Stoker, μέχρι τις 28/12 στο θέατρο Πόρτα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Βρετανία: Γόνος πλούσιας οικογένειας δολοφόνησε την σύντροφό του με κουζινομάχαιρο
- Ο χυμός πορτοκάλι κάνει καλό αλλά δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο







