Με άνοδο έκλεισε η Wall Street στη… σκιά του Facebook
Την ώρα που ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ καταθέτει στο Κονγκρέσο για το σκάνδαλο των προσωπικών δεδομένων του Facebook, οι δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης έκλεισαν με άνοδο.
Την ώρα που ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ καταθέτει στο Κονγκρέσο για το σκάνδαλο των προσωπικών δεδομένων του Facebook, οι δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης έκλεισαν με άνοδο.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 428,76 μονάδων (+1,79%) στις 24.408 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών τεχνολογίας έκλεισε ενισχυμένος κατά 143,96 μονάδες (+2,07%) στις 7.094,3 μονάδες, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Standard and Poor’s 500 έκλεισε με άνοδο 43,71 μονάδων (+1,67%) στις 2.656,87 μονάδες.
Άξια αναφοράς είναι η αύξηση που σημείωσε η μετοχή του Facebook, που έκλεισε στα 165,04 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 4,50%.
- Βίντεο από Ισραήλ: Επίθεση Χεζμπολάχ με ρουκέτες – Αναχαιτίσεις από την αεράμυνα
- Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 48χρονος απειλεί τους αστυνομικούς με χειροβομβίδα στη ΓΑΔΑ – Τι λέει η σύζυγός του
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2: «Τρελό» ματς στο «Metropolitano» με νικητές τους «ροχιμπλάνκος»
- LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα
- Η Έντι Φάλκο δεν ήταν ούτε σύζυγος, ούτε μητέρα όταν πρωταγωνίστησε στο «The Sopranos» – Ε, και;



