«Vertigo» και «Βιβλίο σπουργιτιών» στον Ιανό
H Ekfrassis Productions και οι εκδόσεις Κέδρος, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Cervantes της Αθήνας σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ
H Ekfrassis Productions και οι εκδόσεις Κέδρος, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Cervantes της Αθήνας σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του CD «Vertigo» (κύκλος τραγουδιών σε ποίηση Gustavo Adolfo Bécquer, μουσική Ν. Χατζηελευθερίου και ποιητική απόδοση Π. Σακελλαρίδη) και του Βιβλίου των Σπουργιτιών (δίγλωσση έκδοση της ομώνυμης συλλογής ποιημάτων του Gustavo Adolfo Bécquer, σε απόδοση Δημήτρη Ιντζέ και Περουλή Σακελλαρίδη) των εκδόσεων Κέδρος.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, αναπληρωτής καθηγητής εφαρμοσμένης μεταφρασεολογίας στο ΑΠΘ και μεταφραστής και η Δήμητρα Χριστοδούλου, ποιήτρια.
- Τραμπ: Νέα πίεση στην Ουκρανία – Να «κινηθεί γρήγορα» στις διαπραγματεύσεις για το τέλος του πολέμου
- ΠΑΣΟΚ: Ένοχη σιωπή της κυβέρνησης μπροστά στις συνεχείς αποκαλύψεις στη δίκη του Predator
- Θέμα Eurofighter και Γλυπτών του Παρθενώνα έβαλε ο Γεραπετρίτης στην ΥΠΕΞ του Ηνωμένου Βασιλείου
- Ο Λανουά, ο Βαλέρι και το χάος
- Αν έχετε στον λογαριασμό σας 100 ευρώ, ενδέχεται να κερδίσετε έναν πίνακα του Πικάσο αξίας ενός εκατομμυρίου
- Tα λάθη με τη φόρτιση κινητών και laptop που μπορεί να κοστίσουν ακριβά




